ICT Beheer

Een goede en stabiele ICT omgeving is van fundamenteel belang voor iedere organisatie, klein of groot. Daarnaast speelt data veiligheid ook telkens een grotere rol, immers hoelang kun je zonder de data nog je bedrijfsvoering doorzetten?

Wij helpen bedrijven met het neerzetten van een digitale werkplek, zodat werknemers altijd en overal veilig kunnen werken. Dit doen we voornamelijk met Office 365 en de laatste ICT technieken. Door te kiezen voor Office 365 kunnen onze klanten beter samenwerken met hun klanten en collega’s, waar en wanneer ze maar willen.

Netwerkbeheer

Met telkens meer cloud applicaties is een stabiel en snel netwerk uiterst belangrijk. Niets is zo vervelend als trage webapplicaties of een haperende wifi verbinding. Maar ook het onderhouden van je netwerk is belangrijk. Regelmatig komen er nieuwe updates die veiligheidsproblemen oplossen en snelheidsverbeteringen doorvoeren.

Nadat we een wifi scan hebben gemaakt richten we je netwerk opnieuw in. Wij zorgen ervoor dat je overal uitstekende wifi dekking hebt en je klanten veilig op internet kunnen (zonder dat de klant op jouw netwerk kan). Ook zorgen wij voor het up-to-date houden van je netwerk zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.

Backup

Een goede backup is uiterst belangrijk voor je bedrijfscontinuïteit. Kun jij nog wel je bedrijf voorzetten als je al je data is verloren door brand of door een ransomware? De meeste bedrijven niet en daarom is ook het belangrijk dat de backup goed geregeld is.

Door een dagelijkse een backup te maken naar een cloud opslag locatie ben je ervan verzekerd dat je data altijd veilig bewaard wordt. Pixel Supply levert al een backup oplossing vanaf € 10,- per maand per werkplek of server met onbeperkte data opslag.

Zorg ervoor dat jouw bedrijf niet stil valt en regel vandaag nog je backup.

VoIP

Isdn lijnen, telefooncentrales is allemaal verleden tijd. Met een VoIP telefonie oplossing ben je altijd bereikbaar op een vast nummer of je nu op kantoor bent of onderweg.

Het is belangrijk dat je VoIP oplossing vlekkeloos werkt. U wilt immers altijd bereikbaar en goed verstaanbaar zijn. De haperingen of echo’s die je soms hoort bij VoIP installaties komen voort uit gebrekkige installatie of overbelaste internet verbindingen. Door eerst goed onderzoek te doen naar je huidige netwerk en een telefonie plan te maken kunnen wij een uitermate betrouwbare IP-telefonie oplossing leveren.

I JUST WANT
TO DO WHAT
I’M GOOD AT…

Let’s book a meeting