Loading...
WEBDESIGN2018-05-30T06:53:24+00:00
Webdesign bureau hillegom

Webdesign in Hillegom en omstreken

MET MEER DAN 15 JAAR ERVARING IN HET ONTWERPEN EN BOUWEN VAN WEBSITES IS WEBDESIGN BUREAU PIXEL SUPPLY IN HILLEGOM HET ADRES VOOR JOUW WEBSITE

Is je website toe aan een opfrisbeurt of wil je een hele nieuwe website laten bouwen? Webdesign bureau Pixel Supply in Hillegom weet hier raad mee! Wij bouwen al meer dan 15 jaar responsive websites, optimaliseren websites voor SEO en zorgen voor het onderhoud van jouw website zodat deze altijd up-to-date is.

Pixel Supply helpt al jaren Startende Ondernemers en MKB bedrijven in Hillegom en omstreken met hun online identiteit. Overdag druk en liever ’s avonds afspreken? Geen probleem! Wij begrijpen als geen ander dat je het soms al druk genoeg hebt, je kunt ons daarom iedere werkdag bellen van 08.00 tot 20.00 bellen.

logo pixel supply webdesign bollenstreek

Unieke websites

RESPONSIVE WEBSITE IN JOUW HUISSTIJL VOOR EEN VAST BEDRAG? HET KAN BIJ PIXEL SUPPLY

Al vanaf € 750 euro heb je al een unieke website in jouw huisstijl welke goed vindbaar is op Google! Pixel Supply uit Hillegom doet net dat beetje extra waardoor jouw website eruit springt. Een pagina meer of minder doen wij niet moeilijk over. 

  • Uniek ontwerp op basis van huisstijl
  • Zelf beheren of laten doen

  • SEO geoptimaliseerd

  • Responsive – geschikt voor mobiel, tablet en desktop

  • Social media intergratie

  • Hosting en domein regelen wij

HIERONDER DE LAATSTE OPDRACHT DIE WIJ MET SUCCES HEBBEN UITGEVOERD VOOR ISOTREK SCHOORSTEENTECHNIEK IN WORMERVEER

laatste webdesign opdracht voor pixel supply hillegom
OVERTUIGD? LATEN WE SAMEN EEN PROJECT STARTEN!

Wat kost een Website?

VOORAF WETEN WAAR JE AAN TOE BENT, WEL ZO FIJN! VRAAG EEN GRATIS ADVIES GESPREK AAN

Een website is geen standaard product, het moet aansluiten bij jouw business, je klanten bedienen en vooral goed vindbaar zijn op Google. Tijdens een gratis advies gesprek bekijken we samen wat hiervoor nodig, vervolgens maken wij een ontwerp op basis van jouw huisstijl.

De kosten voor een WordPress website zijn uiteraard erg afhankelijk van de wensen, maar voor ieder budget kunnen wij een professionele website leveren waarbij kwaliteit en eerlijkheid voorop staan.

Als onze websites worden afgeleverd met Google Analytics, Google Search Console en SEO hulpmiddelen. Met Analytics krijg je inzicht in hoeveel mensen je website bezoeken, welke pagina’s en hoe ze navigeren over je website. Google Search Console maakt inzichtelijk hoe bezoekers bij je website komen, waar zochten ze op? Welke pagina wordt er getoond en wat was je positie op Google? En om ervoor te zorgen dat die positie op Google zo hoog mogelijk is, richten we ook SEO hulpmiddelen voor je in, zodat jij je website zo goed mogelijk kunt vullen.

Responsive webdesign

Aanvullende diensten

De website draaiend houden, ook daar zorgen wij voor.

Hosting

Een goede en vooral snelle hosting is belangrijk voor je website. Niet alleen vinden je bezoekers het fijn als de website snel laad, ook Google hecht er waarde aan (dus hogere positie in de resultaten).

Pixel Supply regelt, indien gewenst, ook de hosting van je website en/of domeinnaam.

vanaf €5,- per maand

Beheer & Onderhoud

Een website moet net als je computer regelmatig geupdate worden om beveiligingslekken te dichten of problemen op te lossen. Naast updates is het ook belangrijk om regelmatig backups te maken en je website te controleren of alles nog wel werkt. Dit zijn zaken die je zelf kunt doen, maar uiteraard ook kunt uit besteden aan ons zodat jij weer tijd overhoudt voor het ondernemen.

Voor een vastbedrag per maand zorgen wij dat de website altijd up-to-date is, er iedere week een backup gemaakt wordt en dat je website snel blijft. Ook kunnen we ervoor zorgen dat je website niet gehacked wordt en goed beschermed is tegen aanvallen van buitenaf.

vanaf €10,- per maand
logo pixel supply webdesign bollenstreek

Wil je Meer Weten?

HEB JE EEN VRAAG OF IDEE WAARMEE WIJ JE KUNNEN HELPEN?

Neem Contact Op