Website laten maken?

MET MEER DAN 15 JAAR ERVARING IN HET ONTWERPEN EN BOUWEN VAN WEBSITES IS PIXEL SUPPLY DE WEBDESIGN BUREAU IN HILLEGOM HET JUISTE ADRES VOOR JOUW WEBSITE

Je eigen bedrijf starten? Of gewoon toe aan een nieuwe website? Pixel Supply uit Hillegom weet hier raad mee! Wij bouwen al meer dan 15 jaar responsive websites, optimaliseren websites voor SEO en zorgen voor het onderhoud van jouw website zodat deze altijd up-to-date is. We helpen niet alleen klanten met hun webdesign Hillegom, maar zijn actief in de gehele randstad.

Pixel Supply helpt al jaren Startende Ondernemers en MKB bedrijven in Hillegom en omstreken met hun online identiteit. Overdag druk en liever ’s avonds afspreken? Geen probleem! Wij begrijpen als geen ander dat je het soms al druk genoeg hebt, je kunt ons daarom iedere werkdag bellen van 08.00 tot 20.00 bellen.

logo pixel supply webdesign bollenstreek

Unieke websites

RESPONSIVE WEBSITE IN JOUW HUISSTIJL VOOR EEN VAST BEDRAG? HET KAN BIJ PIXEL SUPPLY

Al vanaf € 1500,- heb je al een unieke website in jouw huisstijl welke goed vindbaar is op Google! Pixel Supply, de webdesign bureau Hillegom, doet net dat beetje extra waardoor jouw website eruit springt. Een pagina meer of minder doen wij niet moeilijk over. 

  • Uniek ontwerp op basis van huisstijl
  • Zelf beheren of laten doen

  • SEO geoptimaliseerd

  • Responsive – geschikt voor mobiel, tablet en desktop

  • Social media intergratie

  • Hosting en domein regelen wij

Responsive website laten maken

Webdesign Hillegom

Opzoek naar een webdesign bedrijf Hillegom? Kies voor webdesign bureau Pixel Supply uit Hillegom. Wij zorgen voor een professionele website die toch betaalbaar is. De betaalbare websites die wij maken zijn volledig responsive en goed vindbaar op Google. De websites worden gemaakt in WordPress waarmee je de website ook zelf gemakkelijk kunt updaten.

Betaalbare webdesign bureau Hillegom

Wil je een betaalbare website laten die goed vindbaar is op Google en er professioneel uit ziet? Dan kan je dat het beste laten doen bij webdesign bureau Pixel Supply! Wij zorgen ervoor dat jou bedrijf online goed vindbaar is. Afspreken na werktijd? Geen probleem! Vanuit Hillegom maken wij al jaren responsive websites in WordPress die gemakkelijk zelf te onderhouden zijn. Uiteraard kunnen ook wij het onderhoud voor je doen!

HIERONDER DE LAATSTE OPDRACHT DIE WIJ MET SUCCES HEBBEN UITGEVOERD VOOR ISOTREK SCHOORSTEENTECHNIEK IN WORMERVEER

laatste webdesign opdracht voor pixel supply hillegom
OVERTUIGD? LATEN WE SAMEN EEN PROJECT STARTEN!

Wat kost een Website?

VOORAF WETEN WAAR JE AAN TOE BENT, WEL ZO FIJN! VRAAG EEN GRATIS ADVIES GESPREK AAN

Een website is geen standaard product, het moet aansluiten bij jouw bedrijf, je klanten bedienen en vooral goed vindbaar zijn op Google. Tijdens een kop koffie bekijken we samen wat hiervoor nodig, vervolgens maken wij een ontwerp op basis van jouw huisstijl. Heb je nog geen huisstijl? Geen probleem, ook daar zorgen wij voor.

De kosten voor een WordPress website zijn uiteraard erg afhankelijk van de wensen, maar voor ieder budget kan Pixel Supply, het adres voor webdesign Hillegom, een professionele website leveren waarbij kwaliteit en eerlijkheid voorop staan.

Als onze websites worden afgeleverd met Google Analytics, Google Search Console en SEO hulpmiddelen. Met Analytics krijg je inzicht in hoeveel mensen je website bezoeken, welke pagina’s en hoe ze navigeren over je website. Google Search Console maakt inzichtelijk hoe bezoekers bij je website komen, waar zochten ze op? Welke pagina wordt er getoond en wat was je positie op Google? Met deze hulpmiddelen zorgen wij er samen voor dat we het maximale halen uit jouw website.

webdesign bureau hillegom

Aanvullende diensten

De website draaiend houden, ook daar zorgen wij voor.

Hosting

Een goede en vooral snelle hosting is belangrijk voor je website. Niet alleen vinden je bezoekers het fijn als de website snel laad, ook Google hecht er veel waarde aan (dus hogere positie in de resultaten).

Als webdesign bureau Hillegom regelt Pixel Supply, indien gewenst, ook de hosting van je website en/of domeinnaam.

vanaf €10,- per maand

WordPress Onderhoud

Een website moet net als je computer regelmatig geupdate worden om beveiligingslekken te dichten of problemen op te lossen. Naast updates is het ook belangrijk om regelmatig backups te maken en je website te controleren of alles nog wel werkt. Dit zijn zaken die je zelf kunt doen, maar uiteraard ook kunt uit besteden aan ons zodat jij weer tijd overhoudt voor het ondernemen.

Voor een vastbedrag per maand zorgen wij dat de website altijd up-to-date is, er iedere week een backup gemaakt wordt en dat je website snel blijft. Ook kunnen we ervoor zorgen dat je website niet gehacked wordt en goed beschermed is tegen aanvallen van buitenaf.

vanaf €10,- per maand

I JUST WANT
TO DO WHAT
I’M GOOD AT…

Let’s book a meeting