webdesign lisse

WordPress budget website laten maken

EEN GOEDKOPE WEBSITE LATEN MAKEN MET WORDPRESS? PIXEL SUPPLY LEVERT PROFESSIONELE WEBSITES VOOR EEN BETAALBARE PRIJS.

Meestal werken wij aan grotere projecten, websites met maatwerk, uniek design of speciale functies. Alleen dat is niet voor iedereen nodig of is het budget er simpel weg niet voor. Daarom kunt u bij ons ook al een website laten maken voor € 1500,-.  Hiervoor krijgt u een professionele website in uw huisstijl, welke gemakkelijk te onderhouden is.

Een betaalbare website voor maar € 1500,-

Wij realiseren jouw professionele website binnen 1 week. Wij zorgen voor het technische gedeelte, jij voor de inhoud. We nemen 1 week de tijd ervoor, zodat jij de tijd hebt om de juiste beslissingen te nemen (welke premium template wil je? Is de indeling naar wens?). Als alles technisch klaar is, geven wij in één uur persoonlijk een uitleg hoe jij zelf de website kunt vullen. En mocht je er even niet uit komen, dan kun je altijd bellen 😉

Wat is een complete website?

Van te voren weten waar je aan toe bent is wel zo fijn.  Bij een goedkope website denk je al gauw aan een standaard template met jouw logo erin geplakt. Wij zijn van mening dat je ook voor een klein budget een professionele website kunt neerzetten. Door te werken met premium templates besparen we op de kosten en kunnen we toch professionele websites leveren.

Wij maken de homepagina, contactpagina en maximaal 3 inhoud pagina’s voor je op. We zetten de structuur voor je neer, waarna je zelf de foto’s en teksten kunt toevoegen. Het mooie van een WordPress website is dat deze gemakkelijk met je bedrijf kan meegroeien, zo is het prima mogelijk om later wel die webshop of projectpagina toe te voegen.

En wil je toch liever je tijd besteden aan je bedrijf i.p.v. de website? Dan regelen wij gewoon de laatste puntjes voor je. Samen zorgen wij ervoor dat jou bedrijf online goed gepresenteerd wordt.

Wat zit er in een budget website:

  • Premium template *

  • Aanpassen aan huisstijl (logo, kleur etc)

  • Opmaak homepagina

  • Opmaak contactpagina

  • Opmaak 3 gewone pagina’s **

  • SEO basic (instellen SEO by Yoast)

  • Contactformulier

EEN VAST BEDRAG VOOR EEN COMPLETE WEBSITE

Voordat we van start gaan bespreken we eerst je wensen. Is het haalbaar en past het in het plan? Dan gaan we gelijk aan het slag. Blijken je wensen niet realisitsch, dan komen we met een betaalbaar alternatief of zoeken we samen naar een oplossing. Wij zorgen er in ieder geval voor dat jij een professionele website krijgt, die goed werkt en niet afgeraffeld is.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Aanvullende diensten

De website draaiend houden, ook daar zorgen wij voor.

Hosting

Een goede en vooral snelle hosting is belangrijk voor je website. Niet alleen vinden je bezoekers het fijn als de website snel laad, ook Google hecht er waarde aan (dus hogere positie in de resultaten).

Pixel Supply regelt, indien gewenst, ook de hosting van je website en/of domeinnaam.

vanaf €10,- per maand

Beheer & Onderhoud

Een website moet net als je computer regelmatig geupdate worden om beveiligingslekken te dichten of problemen op te lossen. Naast updates is het ook belangrijk om regelmatig backups te maken en je website te controleren of alles nog wel werkt. Dit zijn zaken die je zelf kunt doen, maar uiteraard ook kunt uit besteden aan ons zodat jij weer tijd overhoudt voor het ondernemen.

Voor een vastbedrag per maand zorgen wij dat de website altijd up-to-date is, er iedere week een backup gemaakt wordt en dat je website snel blijft. Ook kunnen we ervoor zorgen dat je website niet gehacked wordt en goed beschermed is tegen aanvallen van buitenaf.

vanaf €10,- per maand

I JUST WANT
TO DO WHAT
I’M GOOD AT…

Let’s book a meeting